Puretech Yakut Su Arıtma Cihazı 6 Aşama Pompasız LG Membran Filtreli

Puretech Yakut Su Arıtma Cihazı 6 Aşama Pompasız LG Membran Filtreli

8.000,00 

  • Açıklama

Açıklama

Yakut Su Arıtma Cihazı Pompasız

Yakut Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikler:

6 Aşamalı Filtreli

3.2 Galon (12 litre ) su arıtma deposu.

Lg, Vontron veya Filmtec Membran Filtre.

Lüks Avrupa Musluk ( Müşteri isteğine göre üç yollu musluk )

Shut Off Valve

Mini Küresel Vana

Tank Vanası

1/2 Metal Hat Alma Aparatı

Pinomatik Hortum

Giriş Suyu İletkenlik Değeri : 700ppm

Giriş Suyu Sıcaklığı : 25 C

Giriş Suyu Basıncı : 4-7 bar

Tank Ebadı : 24x24x35

Yakut Su Arıtma Cihazı Filtreleri:

5 Mikron Spun(Sediment) Su Arıtma Cihazı Filtresi:

Su arıtma prosesi ilk olarak sediment filtre ile başlar, sediment filtre sudaki klor toz, çamur, asbest(su borularında bulunan çeşitli kanserojen maddeler) vb. maddeleri arıtarak, kaba malzemeleri filtre eder ve evinizide sağlıklı suyunuza ulaşmanızı sağlar.

Granül Aktif Karbon Filtre:

GAC Karbon olarak adlandırdığımız Granül Aktif Karbon Filtre günümüzde diş macunları, siyah hamburgerler vb. birçok alanda kullanılmaktadır. Granül Aktif Karbon Filtrenin su arıtma prosesindeki amacı sediment filtrede ayrılan kaba partiküllerden sonra suyun tadının, renginin ve kokusunun düzenlenmesidir. Bu eşsiz madde hindistan cevizlerinin kabuğunun yakılmasıyla oluşan bir maddedir ve sadece 0,5 kg’lık aktif karbon 1000 litrelik suyu arıtacak kapasitededir.

Blok Karbon Filtre:

Blok Karbon Filtre Su Arıtma Prosesinin üçüncü aşamasında yer almaktadır, Blok karbon filtre diğer aşamalardan kurtulan 5 mikrondan küçük maddeleri tutar, bu su arıtma filtresi de hindistan cevizi kabuğu ve kağıdın hamur haline getirilip sıkıştırılmasıyla elde edilir.

Ters Ozmoz Membran Filtre:

Ters ozmoz membran filtre su arıtmanın kalbi olarak adlandırılmaktadır. Su arıtma proseslerinin en önemli aşaması olan membran filtrenin Lg Membran Filtre veya Filmtec membran filtre veya Vontron Membran Filtre olması cok önemlidir, bu filtreler en kaliteli su arıtma membran filtreleridir. Su arıtma membran filtresi suyun içinden sadece yararlı maddelerin geçmesini sağlar, membran filtre çok küçük gözeneklerden oluşmakta ve hiçbir şekilde suyun içindeki zararlı maddeleri geçirmemektedir. Suyun içindeki kaba kirler 8-10 angstromdan büyüktür ve bu filtreden asla ve asla geçemezler. 

Mineral Filtre:

İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu mineral ve belirli bir alkali seviyesi vardır. Sağlıklı su alkali seviyesi 7,5 – 9,5 pH değerleridir ve bu suda ekstra olarak magnezyum, potasyum gibi minerallerin bolluğu beklenir. Mineral Filtre bu potasyum, magnezyum gibi maddeleri arttırır ve size sağlıklı suyu sunar.

Alkalin Filtre: 

Alkalin Filtre suyun pH değerini az önce belirttiğimiz gibi 7,5 – 9,5 pH aralığında tutmaya yarayan filtredir ve bu filtreden sonra post karbon filtreler gelir, bu filtre de suya tadını vererek sağlıklı suyu evinizde üretmenizi sağlar.

Post Karbon Filtre:

Post karbon filtre su arıtma prosesinin en son aşamasında yer almaktadır, su, bu filtreye tüm kötü maddelerden arındırıldıktan ve mineral, pH gibi insan sağlığı için önemli olan değerler sabitlendikten sonra gelir, bu filtrede ise suya son tadı verilir ve sağlıklı suyunuzu musluğunuzdan almanız sağlanır.

 

 

Kategoriler: